SERVICES

Partners


   SKYMIRROR

   SKYMIRROR este specialistul si partenerul dumneavoastra in proiectare, dezvoltarea si realizarea pieselor de rasini armate cu fibra de sticla. Firma SKYMIRROR s-a nascut din entuziasmul pentru versatilitatea si potentialul aproape nelimitat al compozitelor. Un plus de siguranta in realizarea unor produse de calitate il constituie acreditarea ISO 9001:2000 si ISO 14001:1997 a firmei de catre organismul de certificare TUV Cert din Germania.


   Asociatia Patronala de Piscine si Wellnes

   In data de s-a infiintat Asociatia Patronala de Piscine si Wellness din Romania (APPW). Asociatia va reuni interesele firmelor de piscine din Romania cu intersele clientilor de piscine, astfel incat piata sa capete o dinamica si o reglementare de nivel European, in interesul tuturor. Firma noastra participa activ, inca din anul 2007, de la primele discutii referitoare la crearea acestei Asociatii ce va prinde contur acum, cand piata piscinelor din Romania a capatat maturitatea necesara, iar necesitatea infiintarii Asociatiei a devenit o prioritate. Astfel ne vom putea alatura celorlalte tari din Uniunea Europeana a caror piata a impus crearea unor astfel de Asociatii cu ceva timp in urma si speram noi, sa ridicam astfel nivelul standardelor de calitate al piscinelor si de satisfactie al clientilor.


   Aluprodukt

   Folosind acoperirea Aluprodukt puteti folosi piscina Dvs. de la primavara timpurie, iar toamna sezonul de baie se prelungeste cu 4-5 saptamani. Temperatura apei din piscina este mai ridicata in toata perioada anului, in comparatie cu a celor neacoperite. Pe teritoriul Romaniei prin folosirea acoperirii marca Aluprodukt, se poate asigura un sezon de baie in medie de 6 luni.


   Aquatherm

   Aqua Therm Co activeaza incepand cu anul 1999 in domeniul instalatiilor de incalzire, alimentari cu apa, piscine. Firma noastra ofera solutii complete pentru instalatii: consultanta tehnica, import si livrare echipamente, instalare, service garantie si postgarantie. Societatea nostra a obtinut autorizatiile ISCIR (PTA1 , CR2) pentru punere in functiune, service si revizii, montaj centrale termice si are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001.


   Laguna Pool

   Domeniu de activitate: constructii piscine din beton cu finisaje din liner si vitroceramica


   ECKO Systems & Consulting

   ECKO Systems & Consulting provides IT solutions to meet the business needs of any size organizations. Our services are tailored to meet the needs of each client, independent of size and type of business. We are determined to increase the efficiency and competitiveness of any business's IT department.